Winkel

L1E4060A88W0H0.jpg

Abassia Villa Vicky
***

Vanaf € 331

Bereken prijs

Touroperator

Corendon

Land

Griekenland

Regio

Lesbos

Type vakantie

Appartement

Ligging:
Abassia Villa Vicky ligt op ongeveer 300 meter van het centrum van Petra en op ongeveer 50 meter van het strand. Er is een bushalte op circa 50 meter afstand.

Faciliteiten:
Abassia Villa Vicky beschikt over 8 studio’s verdeeld over 1 gebouw met 2 verdiepingen. U wordt omgeven door een prachtige groene tuin vol bloemen en bomen. Op het terras staan tafels en stoelen en in de tuin vindt u ligbedjes en parasols zodat u heerlijk van het weer en de natuur kunt genieten. Ook op het strand staan ligbedjes en parasols voor u klaar. Het complex beschikt over een fijn zwembad. Verder biedt Abassia Villa Vicky u een doktersservice en gratis wifi.

Uw studio:
De studio’s (1-2 personen) van Abassia Villa Vicky beschikken over een kitchenette, een waterkoker, kluisje (gratis), airconditioning (tegen betaling), satelliettelevisie en wifi (gratis). Een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Balkon/terras met zitje.

Verzorging:
U verblijft in Abassia Villa Vicky op basis van logies.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.