Winkel

15206984-Web1.jpg

App. Il Cantone del Faro 3.5
***

Vanaf € 469

Bereken prijs

Touroperator

Sunweb

Land

Italië

Regio

Sicilië

In dit knusse verblijf zal de echte Italië liefhebber zich uitstekend thuis voelen. De gastvrije eigenaren ontvangen je met open armen!
Appartementen Cantone del Faro is slechts door een weggetje gescheiden van een kiezelstrand. Zin om Sicilië met de trein te ontdekken? Het treinstation ligt in de directe omgeving.  Het centrum van Giardini – Naxos ligt slechts op 500 meter afstand.

Meer omtrent de regio:
Elk jaar weer wordt Sicilië populairder bij de Belgische vakantiegangers. Sicilië biedt voor elke vakantieganger wat wils: van knusse, kleinschalige hotels tot luxe resorts, direct aan het strand in zowel Giardini Naxos als Taormina.
Sicilië is met zijn oppervlakte van 25.708 km2 en ongeveer vijf miljoen inwoners de grootste en op twee na dichtstbevolkte Italiaanse regio. Het eiland is grotendeels heuvelachtig – de (hoog)vlakten beslaan slechts 14 procent van het totale landoppervlak. De bergachtige gebieden zijn interessant vanwege de vulkanen, met name de Etna, de grootste nog werkende vulkaan van Europa. De langste rivier is de 144 kilometer lange Salso. De regio Sicilië bestaat, behalve uit Sicilië zelf, uit enkele kleinere eilandjes: de Eolische of Liparische Eilanden, Ustica, de Egadische Eilanden, Pantelleria en de Pelagische Eilanden. Palermo is de Siciliaanse hoofdstad en is met bijna 700.000 inwoners na Rome, Milaan, Napels en Turijn de grootste stad van Italië.
Laat je betoveren door dit schitterende eiland en boek je vakantie naar Sicilië.

Reisleiding
In de regio Sicilië is geen Sunweb reisleiding aanwezig. Je wordt hier opgevangen door onze lokale Nederlandsssprekende vertegenwoordiger Esha Wolters.