Winkel

12921129-Web1.jpg

App. Villa Oasis 4
****

Vanaf € 469

Bereken prijs

Touroperator

Sunweb

Land

Italië

Regio

Sicilië

De moderne appartementen van Villa Oasis hebben een ideale ligging aan het strand in Taormina Mare. Taormina Mare is een pittoresk dorpje met verschillende bezienswaardigheden zoals de vulkaan De Etna, het Griekse theater, de Botanische tuinen en de kabelbaan. Daarnaast vind je in de gezellige smalle straatjes van Taormina Mare talloze restaurantjes, terrassen en winkeltjes. Huur een auto om de omgeving te verkennen, dit is absoluut de moeite waard. Geniet in Appartementen Villa Oasis van een heerlijke vakantie in Taormina Mare.

Meer omtrent de regio:
Elk jaar weer wordt Sicilië populairder bij de Belgische vakantiegangers. Sicilië biedt voor elke vakantieganger wat wils: van knusse, kleinschalige hotels tot luxe resorts, direct aan het strand in zowel Giardini Naxos als Taormina.
Sicilië is met zijn oppervlakte van 25.708 km2 en ongeveer vijf miljoen inwoners de grootste en op twee na dichtstbevolkte Italiaanse regio. Het eiland is grotendeels heuvelachtig – de (hoog)vlakten beslaan slechts 14 procent van het totale landoppervlak. De bergachtige gebieden zijn interessant vanwege de vulkanen, met name de Etna, de grootste nog werkende vulkaan van Europa. De langste rivier is de 144 kilometer lange Salso. De regio Sicilië bestaat, behalve uit Sicilië zelf, uit enkele kleinere eilandjes: de Eolische of Liparische Eilanden, Ustica, de Egadische Eilanden, Pantelleria en de Pelagische Eilanden. Palermo is de Siciliaanse hoofdstad en is met bijna 700.000 inwoners na Rome, Milaan, Napels en Turijn de grootste stad van Italië.
Laat je betoveren door dit schitterende eiland en boek je vakantie naar Sicilië.

Reisleiding
In de regio Sicilië is geen Sunweb reisleiding aanwezig. Je wordt hier opgevangen door onze lokale Nederlandsssprekende vertegenwoordiger Esha Wolters.