Winkel

15206914-Web1.jpg

App. Villaggio Alkantara 3
***

Vanaf € 439

Bereken prijs

Touroperator

Sunweb

Land

Italië

Regio

Sicilië

Villaggio Alkantara ligt in een mooie groene omgeving. Het zwembad is een toffe plek om te genieten van het zonnetje terwijl de kinderen zich prima amuseren met het animatieteam. Het strand ligt op een kwartiertje afstand wandelen. Met de bus kan je naar het gezellige centrum van Giardini Naxos.

Meer omtrent de regio:
Elk jaar weer wordt Sicilië populairder bij de Belgische vakantiegangers. Sicilië biedt voor elke vakantieganger wat wils: van knusse, kleinschalige hotels tot luxe resorts, direct aan het strand in zowel Giardini Naxos als Taormina.
Sicilië is met zijn oppervlakte van 25.708 km2 en ongeveer vijf miljoen inwoners de grootste en op twee na dichtstbevolkte Italiaanse regio. Het eiland is grotendeels heuvelachtig – de (hoog)vlakten beslaan slechts 14 procent van het totale landoppervlak. De bergachtige gebieden zijn interessant vanwege de vulkanen, met name de Etna, de grootste nog werkende vulkaan van Europa. De langste rivier is de 144 kilometer lange Salso. De regio Sicilië bestaat, behalve uit Sicilië zelf, uit enkele kleinere eilandjes: de Eolische of Liparische Eilanden, Ustica, de Egadische Eilanden, Pantelleria en de Pelagische Eilanden. Palermo is de Siciliaanse hoofdstad en is met bijna 700.000 inwoners na Rome, Milaan, Napels en Turijn de grootste stad van Italië.
Laat je betoveren door dit schitterende eiland en boek je vakantie naar Sicilië.

Reisleiding
In de regio Sicilië is geen Sunweb reisleiding aanwezig. Je wordt hier opgevangen door onze lokale Nederlandsssprekende vertegenwoordiger Esha Wolters.