Winkel

Aanbieding!
8a8f99af4a6b1a8c014add96410d7dec_cropped.jpg

Red Sea Diving Safari Marsa Shagra

Vanaf € 860

Bereken prijs

Touroperator

Neckermann

Land

Egypte

Regio

Marsa Alam

Stad

Marsa Alam

Vetrekdatum

20150829

De Red Sea Diving Safari is momenteel een van de meest populaire duikbestemmingen aan de Rode zee. Deze organisatie is reeds lange tijd actief op vlak van milieubescherming, en een pionier in Egypte op vlak van duurzaam toerisme.

Red Sea Diving Safari bestaat uit 3 kampen langs de zuidelijke kust van de rode zee: Marsa Shagra Village, Marsa Nakari Village en Wadi Lahami Village.

De 3 kampen zijn gebrevetteerde PADI duikcentra, en bieden cursussen aan vanaf het niveau Discover Scuba Diving tot instructeur. Technisch duiken komt hier aan bod, alsook cursussen om het gedrag van haaien te leren kennen (Shark School), en cursussen onderwater fotografie.

Marsa Alam’s duikplaatsen spreiden zich uit over 200 km kustlijn, met meer dan 60 duikstekken om uit te kiezen.

Het meest gekende rif is waarschijnlijk wel Elphinstone, waar men regelmatig (seizoensgebonden) Oceanic White Tips, Hamerhaaien, Mantas en soms een walvishaai tegenkomt.

Andere populaire “offshore” riffen zijn Dolphin House en de Fury Shoals. De Fury Shoals is een groep riffen, die een grote verzameling harde en zachte koralen herbergen.

Gemakkelijk Reserveren

Wij maken ons aanbod zo flexibel mogelijk. Jij bent de klant, jij kiest waarvoor je een beroep doet op Neckermann. Profiteer van ons uitgebreid vluchtaanbod, sterke hotelprijzen, ruime voorraad hotelkamers en voordelige sportarrangementen.

Stap 1: boek je Neckermann vakantie (vlucht/transfer/hotel of enkel hotel)

Stap 2: duikers voegen het duikpakket toe aan hun reservatie (telefonisch via onze gespecialiseerde medewerkers op 09/261.45.25)

Heb je een specifieke vraag? Stel ze via sport@neckermann.be