Populaire bestemmingen: Lissabon, Porto, Malaga, Orlando, Tenerife, Alicante, Milaan, Barcelona

autoverhuur_sixt              autoverhuur_avis              autoverhuur-europcar              autoverhuur-hertz             autoverhuur-budget

Autohuren op vakantie

Vind via Reisvoordelig.be de goedkoopste huurauto’s op jouw vakantiebestemming.

  1. Zoek: zoek via onze huurauto-zoekmachine naar je gewenste ophaallocatie en -datum.
  2. Vergelijk: in een fractie van een seconde vergelijk je alle bedrijven, huurauto’s, voorwaarden en natuurlijk de prijzen
  3. Reserveer: boek de aanbieding van je keuze en bespaar zo meerdere euro’s. Dankzij de grote volumes boek je bij HolidayCars.com goedkoper dan wanneer je rechtstreeks bij de verhuurmaatschappij huurt.

auto huren op vakantieBen je nu op zoek naar een goedkope huurautodeal voor je zomervakantie dan zit je goed! Wij maken het je makkelijk want we vergelijken prijzen van 800+ verschillende autoverhuurder sites in meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd!

Welke bestemming je ook kiest dankzij de verschillende aanbieders vind je zeker en vast een huurwagen en dit dan nog aan een voordelig tarief. Economy-autoverhuur in Florida? Een compacte huurauto in Spanje of Frankrijk? Holidaycars werkt samen met de meest gerenommeerde bedrijven om al je wensen te vervullen. Zoek snel je huurauto en profiteer van de goedkoopste beschikbare tarieven.

Weet je niet welke autotype je het beste kunt kiezen? Je kunt een auto huren op formaat, verhuurtarief of zelfs verhuurbedrijf. Er zijn opties die passen bij het budget voor je huurauto, het aantal mensen dat meegaat of het autoverhuurbedrijf van je keuze. Speciale voorzieningen, zoals kinder- of peuterzitjes, skidragers en sneeuwkettingen, zijn meestal te reserveren.

Op zoek naar iets speciaal? Wil je milieubewust rijden? Wil je een sterke 4X4? Of eerder een cabrio om mee rond te cruisen? Dan hebben we maar 1 advies, maak snel gebruik van onze huurauto-zoekmachine en vind zo de geschikte huurauto voor op vakantie en dit aan een voordelig tarief!

Een zorgeloze vakantie

Naast het makkelijk vergelijken van alle autohuur aanbiedingen geniet je bij Holidaycars van een zorgeloze vakantie. Dit dankzij de mogelijkheid om je reservering makkelijk en volledig gratis te annuleren, dit tot 48 uur voor het ophalen van je auto. Wil je nog meer zekerheid, dan is de extra annulatieverzekering iets voor jou, hiermee annuleer je tot aan het afgesproken ophaalpunt. Daarnaast bieden ze een NoRisk Garantie aan. Met deze verzekering is je eigen risico en eventuele borg voordelig verzekerd. Op die manier geniet je van een zorgeloze vakantie.