koppel type backpackers

6 types backpackers

29 jan 2016 0 Reistips

6 Types backpackers
Backpacken is een leuk gegeven en je ziet heel wat van de wereld. Toch staat backpacken niet gelijk aan wat tal van mensen denken. Bij backpacken denk je meteen aan lange trektochten en .

mooiste stranden van europa

8 mooiste stranden van Europa

20 jan 2016 0 Reistips

8 mooiste stranden van Europa
De droom van velen onder ons is om jouw vakantie door te brengen op een paradjselijk eiland. Weg van alle stress waarmee we in ons Belgenlandje mee te maken krijgen. Onder de .

het beste van londen

Insider’s guide: het beste van Londen

13 jan 2016 0 Reistips

Ontdek Londen >>
Londen, de prachtige hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk ligt vlakbij en in het Zuidoosten van Engeland. Eén van onze medewerkers trok tijdens de kerstperiode naar deze stad en genoot er met volle teugen .

7 leukste winkelsteden ter wereld

7 leukste winkelsteden ter wereld

4 jan 2016 0 Reistips

7 LEUKSTE WINKELSTEDEN TER WERELD
Ga je graag eens lekker shoppen in je vrije tijd? Dan zijn de volgende steden zeker iets voor jou. Ontdek de prachtige steden en leef je uit in de levendige winkelstraten .

top 3 design steden

Top 3 design steden

28 dec 2015 0 Reistips

ONZE TOP 3 DESIGNSTEDEN
Iedereen heeft een eigen smaak als het op reizen aankomt. De ene trekt het liefst naar warme oorden terwijl liever cultuur gaan opsnuiven. In dit blogartikel laten we deze type reizen even .

architectuur boedapest

Top-10 steden architectuur liefhebbers

21 dec 2015 0 Reistips

10 Leukste steden voor architectuur liefhebbers
Ben je graag bezig met architectuur? Dan zijn deze tien prachtig architecturale steden zeker iets voor jou. Neem een kijkje in onze top-10 steden, architectuur en verwondering gaan op deze locaties .

5 hoogste gebouwen ter wereld

5 hoogste gebouwen ter wereld

14 dec 2015 0 Reistips

5 HOOGSTE GEBOUWEN TER WERELD
Tegenwoordig wordt er steeds meer gebouwd en daarbij is er één uitgangspunt, namelijk hoe hoger, hoe beter. Hieronder geven we jou een overzicht van de vijf hoogste gebouwen ter wereld op dit .

winkelsteden europa

Top 5 winkelsteden van Europa

7 dec 2015 0 Reistips

Onze top 5 winkelsteden van Europa
Ben jij een echte shopaholic? Dan zijn onderstaande steden echt wel iets voor jou. In ons overzicht van top 5 winkelsteden van Europa krijg je een duidelijker beeld van de leukste .

top 5 kerststeden

Top 5 kerststeden

30 nov 2015 0 Reistips

Onze top 5 KERSTSTEDEN
Fan van de kerstperiode en de bijhorende sfeer? Dan zijn onderstaande steden echt wel iets voor jou. Bekijk ons overzicht van de leukste en gezelligste steden tijdens de kerstperiode en misschien ontdek .

kerstmarkten keulen

Top 5 kerstmarkten van Europa

16 nov 2015 0 Reistips

Onze top 5 kerstmarkten van Europa
Fan van de kerstperiode en de leuke bijhorende romantische sfeer? Bekijk dan zeker onderstaand overzicht van de leukste en gezelligste kerstmarkten tijdens de eindejaarsperiode en misschien ontdek je wel een nieuwe stad .