Ontdek Corendon.be >>

Corendon vliegvakanties

CorendonOp vakantie gaan met Corendon.be staat gelijk aan genieten. Corendon biedt de vakantie aan die jouw wensen kan vervullen. Ga je op reis met kinderen, of het liefst alleen? Bij Corendon.be heeft u altijd zeer veel keuze. De vlucht en de transfer naar het hotel worden steeds voor jou geregeld. U kunt verblijven in één van de vele accommodaties die Corendon aanbiedt. Ze zijn in alle takken van uw vakantie(sport) thuis. Bij Corendon kan u op ieder gewenst tijdstip online of telefonisch boeken. Het aanbod is verrassend, volledig en vooral voordelig en u vindt er ook algemene informatie en nuttige vakantietips.

Corendon is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot één van de grootste en meest trendsettende reisorganisaties van Nederland en België. Maar liefst 650.000 mensen trokken in 2014 naar tientallen verschillende bestemming in Europa, maar ook daarbuiten. Daarnaast staat Corendon bekend om zijn eigen vliegtuigmaatschappij dat bestaat uit 16 vliegtuigen. Hiermee worden jaarlijks 2,5 miljoen vakantiegangers naar hun vakantiebestemming gebracht.

Altijd de beste vakantiedeals!

De missie van Corendon.be is om u en uw reisgezelschap de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs. Het aanbod is zeer verrassend, volledig & voordelig. Van last-minutes, tot vliegvakanties tot all inclusive reizen.

Corendon streeft naar kwaliteit

Corendon streeft naar een zo groot mogelijke objectieve weergave van de informatie in al onze publicaties en probeert vakanties zo goed mogelijk op uw wensen af te stellen. Het Nederlandse bedrijf streeft steeds naar vernieuwing en voor het jaar 2015 werd het aanbod uitgebreid met zes nieuwe bestemmingen. Deze zijn Turkije, Egypte, Tunesië en drie bestemmingen in Griekenland: Kreta, Rhodos en Kos.

Corendon ontving in 2014 dan ook drie Zoover-awards. Ze ontvingen prijzen voor:

– De populairste luchtvaartmaatschappij
– De beste luchtvaartmaatschappij
– De beste allround touroperator

Last Minutes

Je hebt je reis niet op voorhand geboekt, maar je wil er op de laatste moment nog even tussenuit knijpen? Vertrek dan met een Last minute alsnog op vakantie! Bij Corendon.be vind je last minute deals voor zonnige bestemmingen aan zeer scherpe prijzen. Na uw boeking kan u binnen enkele dagen al vertrekken. Bekijk deze pagina voor meer informatie.