Ontdek Jetair.be >>

Jetair: Discover your smile

jetairJetair is de grootste touroperator van België en een gevestigde waarde in de vakantiewereld met meer dan 40 jaar ervaring. Jetair wil een lach op het gezicht van al zijn vakantiegangers toveren. Met vakantie kan je even ontsnappen aan de werkelijkheid en de stress. Het is dan ook gewoon genieten en daar wil Jetair.be natuurlijk voor zorgen.

Met Jetair.be trek je richting warme oorden met het vliegtuig of je kan leuke steden bezoeken met de wagen. Daarnaast kan je je vlucht en hotel steeds apart boeken.

Het aanbod bij Jetair is divers: je kan er zowel vliegtickets, boottickets als treintickets boeken. Ook bieden ze à la carte reizen, groepsreizen, pakketreizen, hotelreservaties, autoreservaties, transferts, reisverzekeringen,… aan. Tenslotte kan je ook pretparken bezoeken met Jetair.be.

Waarom je vakantie aan Jetair toevertrouwen?

  • Specialisten bezoeken en keuren onze hotels
  • Hotelbeoordelingen van onze eigen klanten
  • Meer dan 2000 medewerkers staan elke dag voor je klaar
  • Kwalitatief en hoogstaan reisaanbod
  • Jetair won de meeste Travel awards voor Travel Magazine

Last minutes

Je wil even ontsnappen aan de werkelijkheid en helemaal tot rust komen? Met de last minutes van Jetair kan je meteen op reis vertrekken aan een voordelig tarief. Jetair biedt nu mega promoties met kortingen tot 50%. U kan dus nu een last minute boeken vanaf €299 per week. Aarzel hier echter niet want OP = OP.

Vroegboekkortingen

Je vakantie boeken doe je het best een ruime tijd op voorhand. Op deze manier heb je de ruimste keuze aan hotels en familiekamers. Daarnaast krijg je geregeld extra voordelen (kinderen die gratis mogen verblijven, specifieke voordelen per hotel,…) zodat jouw vakantie extra voordelig wordt.

All inclusive vakanties?

Met een All Inclusive vakantie mik je op een vakantie zonder zorgen en in totale rust. Je weet op voorhand precies hoeveel je vakantie zal kosten. Dit geldt zowel voor een autovakantie als een vliegvakantie. Bij deze vakanties zit echt alles inbegrepen in de prijs: van ontbijt en lunch tot hapjes en drank. Meer informatie over all inclusive vakanties vind je hier.