Ontdek Neckermann.be >>

Vakantieplan? Ga naar Neckermann

Neckermann.be

Met meer dan 30 jaar ervaring is Neckermann al jarenlang een gevestigde waarde in de vakantiewereld. Meer en meer van hun klanten boeken hun vakantie op Neckermann.be, niet onterecht want Neckermann.be is al meermaals beloond en bekroond tot beste reiswebsite in België.

Met Neckermann kan je richting de zon trekken met het vliegtuig of met de wagen, een leuke stad bezoeken, richting de sneeuw, … Wist je dat je bij Neckermann je vlucht en je hotel ook apart kan boeken?

Laagsteprijsgarantie

Neckermann hanteert het principe van laagsteprijsgarantie, vind je een vakantiepakket elders goedkoper dan wordt het verschil jou terugbetaald en krijg je een bonus tot €100 op je volgende Neckermann vakantie. Zo geniet je van een leuke vakantie en dat aan de laagste prijs.

Last Minutes

Snel op reis vertrekken? Beperkt budget? Met de Neckermann last minutes vertrek je snel en extra voordelig op reis. Met Neckermann vertrek je nu al vanaf €279/week op vliegvakantie en al vanaf €150 per week op autovakantie. Drukken we dit uit in kortingen, dan krijg je tot 50% korting! Maar aarzel niet te lang want OP=OP!

Vroegboekkortingen

Waarom ruim op tijd je vakantie boeken? De ruimste keuze aan hotels en familiekamers, regelmatig reizen en verblijven kinderen gratis, specifieke voordelen per hotel, als de deze voordelen samentelt zal je merken dat de voordelen bijna net zo groot zijn als die van een last minute vakantie. Maak hierdoor dus zeker gebruik van de vroegboekkorting.

All inclusive vakanties

Wil je een vakantie zonder zorgen? Met een Neckermann all inclusive vakantie betaal je op voorhand de volledige prijs van je vakantie, hierin zit echt alles: ontbijt, lunch, diner, hapjes, drank zoveel je maar wil, kortom alles zit in de prijs.

Neckermann.be biedt je ongeveer 700 all inclusive hotels, keuze genoeg om je ideale vakantie te vinden.